top of page
  • DGM Vloer- en tegelwerken

Waarom kiezen voor tegels in keuken en badkamer?

Voor een hygiënische binnenruimte en meer

Uw keuken en badkamer zijn twee plaatsen bij uitstek in huis waar hygiëne een nog belangrijkere rol speelt dan elders. In deze blog leggen we u uit hoe een keuze voor tegels aan deze vereiste tegemoetkomt en ontdekt u nog enkele andere goede redenen om te kiezen voor tegels.


Afwasbaarheid troef

Kiest u voor tegels als vloer- en of wandbedekking in uw keuken en badkamer? Dan gaat u voor een kwalitatieve afwerking die u toelaat om uw wanden en vloeren op een uiterst precieze en hygiënische manier te onderhouden. Tegels zijn vlot afwasbaar en vormen dus zo een perfecte basis voor een minutieus onderhoud zodat microben en bacteriën geen of veel minder kans krijgen. Ook schimmels en vocht zullen zich minder snel kunnen ontwikkelen waardoor tegels dus een mooie optie zijn voor al wie houdt van een cleane omgeving in keuken en badkamer.


Lange levensduur

Tegels zijn vervaardigd uit natuurlijke materialen en garanderen een uiterst lange levensduur waardoor het dus een zeer duurzame keuze is. De tegels die u aanbrengt in keuken en badkamer zijn slijtvast en krasbestendig waardoor u voor lange tijd gerust bent wanneer u ervoor kiest. Tegels zijn dus een degelijke oplossing voor iedereen die zoekt naar een langetermijnoplossing in huis.


Vele formaten beschikbaar

Wie last heeft van keuzestress zal zich schrap moeten zetten wanneer hij kiest voor tegels. Dankzij de vele uitgebreide gamma's in een hele reeks kleuren en formaten is er gegarandeerd voor ieder wat wils en vindt u zeker en vast uw gading.


Bent u op zoek naar een professionele partner voor advies en plaatsing van tegels? Dan bent u meer dan ooit aan het juiste adres bij DGM Vloer- en Tegelwerken. Wij begeleiden u van a tot z en zorgen voor een feilloos tegelproject in keuken en badkamer. Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

9 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page