top of page

DGM Vloerwerken & Tegelwerken uit Hasselt, Limburg voor vakkundige keukenrenovaties op maat 

De renovatie van uw keuken, precies zoals u wilt

De keuken van uw dromen? Met een keukenrenovatie in Limburg gaat u voluit voor kookplezier, zonder de zorgen van een vermoeiende renovatie. Want het team van DGM Vloer- en Tegelwerken neemt uw volledig keukenrenovatie in handen – van a tot z! Geen zorgen, geen gedoe – gewoon de keuken van uw dromen, perfect binnen uw planning gerealiseerd. Ontdek meer: vraag uw gratis offerte aan!

Keukenrenovatie in Limburg

U hebt een duidelijk beeld van uw perfecte keuken. Uw keukenrenovatie is dan ook véél meer dan het vernieuwen van uw keuken. Het draait om het creëren van een plaats waar het hele gezin kan samenkomen en genieten. Samen met ons bouwt u aan het kloppend hart van uw woning. En dat hart klopt volledig op úw tempo. Van de technieken tot de materialen en de afwerking: alles kan helemaal op maat gekozen, ontworpen én gerealiseerd worden door onze vakmensen.

Keuken laten renoveren in Hasselt

Bij een totale keukenrenovatie komt er heel wat kijken. Afbraakwerken, loodgieterij, elektriciteit, vloerwerken, tegelwerken, pleisterwerken, Gyprocwerken… Gelukkig hebben we bij DGM Vloer- en Tegelwerken alle kennis en expertise in huis om elk van die werken tot in de puntjes te verzorgen.

Piekfijn vakmanschap gegarandeerd, dus. Maar dankzij onze jarenlange ervaring in het vak, geniet u voor uw keukenrenovatie in Limburg ook van:

  • een stipte planning

  • haalbare deadlines

  • professioneel advies en ondersteuning op maat

  • hoogwaardige kwaliteit

  • correcte prijzen, transparante afspraken

Keuken renoveren in Limburg? Bel ons!

Klaar om elke dag thuis te komen in een keuken die u op het lijf geschreven is? DGM Vloer- en Tegelwerken is uw specialist in totale keukenrenovaties in Genk, Hasselt, As, Zonhoven, Diepenbeek… Kortom, voor een keukenrenovatie in Limburg bent u bij ons aan het juiste adres.

Benieuwd naar onze aanpak, service én prijzen? Vraag snel uw gratis offerte aan!

Vragen? Stel deze in het contactformulier en u krijgt snel antwoord !

bottom of page